Anja Otto

Mijn naam is Anja Otto. Een aantal jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd

en van mijn passie mijn beroep gemaakt.  

Als interieurstyliste is het mijn streven mensen te ondersteunen in het realiseren van hun wensen op interieurgebied. Het eindresultaat is voor mij geslaagd als u als klant tevreden bent.

 

 

 

PERSOONLIJKE VOORKEUR

Ondanks dat ik met alle basisstijlen prima overweg kan, heb ik een persoonlijke voorkeur voor een stoere, sobere sfeer. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat de rust en de eenvoud van deze sfeer het beste bij ons past. Dit is terug te zien terug in ons eigen huis. Het gebruik van natuurlijke materialen, sobere accessoires en verstilde kleuren zorgt voor harmonie en het thuisgevoel. Ik merk dat deze stijl steeds meer mensen aanspreekt.

 

 

 

DE WOONWINKEL EN ONS HUIS VORMEN MIJN VISITEKAARTJE

Kom naar mijn woonwinkel om te ervaren hoe binnen de sobere landelijke stijl een warme harmonieuze sfeer kan worden gecreëerd. Het toepassen van verstilde verfkleuren op de muren en kozijnen, het gebruik van sobere accessoires en het juiste groen vormen hierin belangrijk elementen.

Heeft u interesse in interieuradvies, dan is een bezoek aan ons huis ter inspiratie natuurlijk ook mogelijk.

 

 

 

INTERIEURADVIES BESPAART KOSTEN

Interieuradvies verdient zichzelf meer dan terug. Voor veel klanten blijkt het lastig om telkens de juiste beslissingen te nemen. Het bewaren van de harmonie en de gewenste persoonlijke sfeer komt elke keer onder druk te staan.

Indien u kiest voor advies en/of begeleiding door mij zorg ik er voor dat gezamenlijk de juiste keuzes worden gemaakt, passend in het totale (kosten-)plaatje en elkaar versterkend. Deze keuzes in één keer goed doen, bespaart u geld.

 

Een andere manier waarop interieuradvies zich terug kan verdienen, is het gebruik van bestaande materialen in uw huis. Te snel wordt  afstand gedaan van oude meubels of accessoires. Door deze te behandelen met bijvoorbeeld verf of loogbeits kunnen zij een nieuw leven krijgen en uitstekend passen in de nieuwe sfeer. Ook in ons eigen huis krijgen meubels en accessoires regelmatig een 2e of zelfs 3e leven.

 

 

 

MEER WETEN?

Wilt u meer weten hoe u van uw (toekomstige) huis ook meer een thuis kunt maken, neem dan contact met mij op. Ik streef er naar om met mijn creativiteit, enthousiasme en kennis, samen met u uw woonwensen te realiseren.