Interieuradvies

Een huis dat om u heen past als een warme jas. Het gevoel van harmonie en rust biedt en een veilige thuishaven vormt. Het is dit gevoel dat veel mensen nastreven in hun huis,

maar ook mee worstelen om dit te bereiken.

En daar ligt voor mij de uitdaging!

 

 

 

PERSOONLIJK WOONADVIES                                                                                     

Het persoonlijk woonadvies begint met een goed gesprek. Het gaat tenslotte om iets heel persoonlijks, namelijk uw thuisgevoel. In het gesprek, dat bij voorkeur bij u thuis plaatsvindt, stel ik de woonbehoeften vast. Doel is dat ik een goed beeld en gevoel krijg van de sfeer die bij u past. De functionele wensen en basisstijl vormen een belangrijk fundament voor een goed interieuradvies, maar zonder de juiste sfeer, blijft een huis een huis. Het is de persoonlijke sfeer die het uw thuis maakt.  

 

 

EEN EIGEN WOONIDENTITEIT

Een manier om achter uw persoonlijke sfeer, of woonidentiteit te komen is het laten maken van een sfeerbord. Ik vraag u op een vel plaatjes  te plakken die de sfeer uitademen die u nastreeft in het huis. Samen met mijn beeld dat ik tijdens ons gesprek heb gekregen leidt dit tot uw eigen woonidentiteit. En deze woonidentiteit vormt dan voor mij het startpunt voor het advies.

 

 

KEUZEMOGELIJKHEDEN

Van kleuradvies tot een volledige wooninrichting voor een bestaand of nieuwbouwhuis. Uit welke elementen dan het advies op maat komt te bestaan, bepaalt u zelf. Hierbij heeft u de keuze uit een breed palet aan mogelijkheden. Dit kan uiteenlopen van een basis kleur- en/of persoonlijk sfeeradvies tot aan een compleet interieuradvies inclusief lichtplan, kleur en styling, materiaalkeuze in vloer, verf en stoffering en aankoopbegeleiding van meubels en accessoires.

 

 

OFFERTE

Een persoonlijk advies begint met een goed gesprek. Dit intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Er wordt wel een reiskostenvergoeding berekend (0,19 cent per kilometer). Op basis van het intakegesprek ontvangt u van mij een offerte met een totaalprijs. Deze prijs is gebaseerd op de uren die ik nodig heb om invulling te geven aan het advies. Het uurtarief dat ik hierbij hanteer is € 45 incl. BTW. Een basis interieuradvies is afhankelijk van de ruimte reeds mogelijk vanaf € 85 incl. BTW.

 

 

RESULTAAT

Ik streef er naar om met mijn creativiteit, enthousiasme en kennis, in een goede sfeer samen met u uw wensen te realiseren. Het eindresultaat is voor mij pas geslaagd als u tevreden bent. Heeft u interesse? Neem dan met mij contact op!