Nieuwbouw

Het bouwen van  een nieuwbouwhuis heeft een lange doorlooptijd.

Dat geeft u alle tijd om na te denken over de inrichting en aankleding

van uw toekomstige woning. 

De mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid.

Dat lijkt mooi, maar kan er ook toe leiden dat u steeds meer moeite krijgt

om in één keer de juiste keuzes te maken.

Mijn advies zorgt voor rust, kostenbesparing en succes!

 

 

 

 

NIEUWBOUW

Mijn ervaring leert dat juist bij nieuwbouwhuizen tijdige ondersteuning door middel van een goed interieuradvies de kwaliteit verhoogt en kosten bespaart. Regelmatig ben ik bij klanten die na 1 of 2 jaar in hun nieuwbouwhuis tot de conclusie komen dat hun huis niet de gewenste harmonie en sfeer uitademt. Dat is zonde.

 

Het mooie van het (laten) bouwen van een nieuwbouwhuis is dat het een doorlooptijd heeft van vele maanden of langer. Dat geeft alle tijd om samen met elkaar na te denken over de inrichting en aankleding van uw toekomstige woning en uw eigen woonidentiteit hierin optimaal in te vullen.

 

 

 

3 IN 1 ADVIES

Samen met u stel ik een indelings- kleur- en stijladvies op voor de kamer en de keuken. Dit doe ik op basis van een gesprek waarin ik uw wensen inventariseer en door vertaal naar uw advies op maat. Dit 3 in 1 Advies geeft u de houvast die u zoekt en leidt tot een persoonlijk en op elkaar afgestemd advies.

 

Indien u kiest voor advies en/of begeleiding door mij zorg ik er voor dat gezamenlijk de juiste keuzes worden gemaakt, passend in het totale (kosten-)plaatje en elkaar versterkend. Deze keuzes in één keer goed doen, bespaart u geld.

 

 

 

BASISPAKKET NIEUWBOUWHUIS

Voor dit 3 in 1 Basispakket betaalt u € 125 incl. BTW. Dit pakket is uit te breiden naar meerdere ruimtes maar ook bijvoorbeeld naar aankoopbegeleiding en concrete inrichting. Hierbij hanteer ik een uurtarief van € 45 incl. BTW. 

                                                                                                                                                                                               

 

RESULTAAT

Ik streef er naar om met mijn creativiteit, enthousiasme en kennis, in een goede sfeer samen met u uw wensen te realiseren. Het eindresultaat is voor mij pas geslaagd als u tevreden bent. Heeft u interesse? Neem dan met mij contact op!