Nieuws

 

NIEUWBOUWPAKKET !       

Speciaal voor nieuwbouwhuizen is er een  “ 3 in 1 adviespakket ”. U ontvangt een indelings- kleur- en stijladvies tegen een gereduceerd tarief. Is uw interesse gewekt, neem dan contact met mij op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wintersfeer dagen

Op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november 2017 zijn er de wintersfeer dagen in de winkel, Pand 73 aan de Dorpsstraat  73 in Zevenhuizen. Je bent van harte welkom en hou de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

STYLING & SFEER DAGEN

Op vrijdag 25 en Zaterdag 26 november 2016  kun je in de sfeervol ingerichte  Old Bakery aan de Dorpsstraat 73  in Zevenhuizen gratis deelnemen aan een mini workshop van L'Abri Living en/of een gratis kleur- of inrichtingsadvies van mij ontvangen voor de styling van een gedeelte van je huis.

 

Natuurlijk is mijn winkel  tijdens deze dagen ook geopend, met onder meer een mooi aanbod aan (nieuw binnen gekomen) accessoires en  groenwerk.

We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje!
Sfeervolle groet, Annelies en Anja

LIFESTYLE EVENT 13 OKTOBER

Op 13 oktober  organiseert de Old Bakery in samenwerking met Anja Otto Interieur en L'Abri Living & Brocante een Lifestyle Event. Vanaf 19.00 uur worden de deuren geopend. De avond staat in het teken van mode, beauty en wonen.  Onder het genot van een hapje en een drankje kan je genieten van de nieuwste trends. Het is een bezoek meer dan waard.

SHOP IN SHOP!!

Vanaf 2 september kunnen jullie mij ook vinden in de Old Bakery aan de Dorpsstraat 73 in Zevenhuizen. Je kunt dan tijdens de openingstijden van de daar reeds gevestigde winkel ook bij mij terecht.

Naturlijk voor interieur- en kleuradvies, maar ook voor verschillende verfsoorten, groenwerk van VOC zoals jullie al eerder bij mij zagen en natuurlijk accessoires en meer in de stijl die past bij het sobere en stoere interieur.

Maar de Old Bakery heeft meer te bieden. Het is een meer dan leuke winkel in damesmode (kleding, tassen en accessoires). Ook kun je er gezellig koffie/thee drinken en op afspraak een high tea boeken.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor workshops op interieurgebied in samenwerking met L'Abri Living & Brocante.  Meer info volgt...!

EETTAFELS, EETTAFELBANKEN EN SALONTAFELS VAN SCHEEPSDEKPLANKEN!

Het is nu mogelijk via mij een prachtige eettafel, eettafelbank of salontafel aan te schaffen. Het bovenblad is gemaakt van prachtige oude scheepsdekplanken en het onderstel van stoer en robuust oud hout. Werkelijk een plaatje!

 

Alle tafels en banken zijn op maat te verkrijgen in zowel lengte als breedte.

 

Prijs eettafel:

lengte blad 1.80m - 2.40m       € 1.250

lengte blad 2.40m - 3.40m       € 1.650

 

Prijs salontafel:

lengte tot       1.20m       € 750

lengte vanaf  1.20m       € 950

 

Prijs eettafelbank:

lengte tot       1.60m      € 500

lengte vanaf  1.60m      € 650

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto67
foto67
foto66
foto66
foto54
foto54
foto53
foto53
foto52
foto52
foto51
foto51