Verf Carte Colori

Carte Colori is sinds 1995 de leverancier van onder meer traditionele Italiaanse kalkverf in Nederland.

Naast deze authentieke kalkverf  heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals

krijtverf, lakverf, projectverf, vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.

Deze verven zijn in de woonwinkel verkrijgbaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERSTILDE VERFKLEUREN

Met de verven van Carte Colori bereikt u het prachtige resultaat van verstilde verfkleuren. Het gebruik op de wanden, de kozijnen, deuren en eventueel meubels vormt een belangrijk fundament voor het realiseren van de door u gewenste sfeer.

 

 

AUTHENTIEK EN DUURZAAM

Alle producten van Carte Colori worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt. De beste authentieke materialen geven elke ruimte, oud of nieuw, een prachtige sfeer. De producten van Carte Colori voldoen uiteraard aan alle milieu-eisen en zijn ontwikkeld volgens de meest duurzame technieken.

 

 

VERKOOP MET ADVIES

Bij de verkoop van Carte Colori hoort nadrukkelijk ook het advies voor kleur en gebruik van de verschillende producten. Hiermee bereikt u het mooiste en gewenste resultaat. Zo spelen elementen als lichtinval in het huis, de persoonlijke leefomstandigheden, gezinssituatie etc. een belangrijke rol in de juiste keuze. 

 

TESTERS

In de woonwinkel zijn van zowel de kalkverf als van de krijtverf zogenaamde proefpotjes te koop. Hiermee krijgt u een goede indicatie van de kleur, hetgeen u helpt in de uiteindelijke keuze.

 

Zowel voor de verkoop van deze prachtige verven en het bijbehorende  advies bent u bij mij aan het juiste adres.