Verkoopstyling

Een verkoopstyling is een interieuradvies op maat

en helpt u uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. 

Een juiste ‘eerste indruk’ van een huis en het hebben van een ‘goed gevoel’

zijn doorslaggevend in de beslissing om een huis te kopen.

Het creëren van licht, rust en ruimte is hierbij het uitgangspunt.

Ik help u dit te realiseren!

 

 

 

 

WAAROM VERKOOPSTYLING?                                                                                                                         

Kopers stellen steeds hogere eisen aan een woning. Hierbij start de zoektocht vaak op het internet. De eerste indruk is van doorslaggevend belang bij het wel of niet maken van een bezichtigingsafspraak. Ik zorg er voor dat de eerste indruk goed is!

 

Tijdens een styling kijk ik met u naar de sfeer, functionaliteit en inrichting van uw woning en pas deze waar nodig voor de verkoop aan. Het zegt niets over uw persoonlijke smaak. Het gaat puur om de presentatie van de woning die u wilt verkopen. De woning wordt op deze manier aantrekkelijker voor een groter publiek.

 

 

 

VERKOOPSTYLING BASISCONSULT                                                                                                      

In een bezoek aan uw huis van ongeveer 2 uur maak ik een grondige analyse van de woning. Per ruimte/kamer wordt in kaart gebracht hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor potentiële kopers. Samen met u maak ik de woning geschikt voor de beste fotopresentatie en/of bezichtiging.

 

 

 

OFFERTE

Voor dit Basis Consult betaalt u € 85 inclusief BTW. Natuurlijk is het mogelijk dit consult uit te breiden en samen met u de veranderingen en aanpassingen in uw woning verder door te voeren, of om vlak voor een bezichtiging of open huis een finishing touch aan te brengen. Hierbij hanteer ik een uurtarief van € 45 incl. BTW.

 

 

 

CONTACT

Neem contact met mij op en samen combineren we uw kennis en mijn kunde zodat de koper de mooie pluspunten van uw huis optimaal ervaart.