Woonwinkel

Mijn winkel is gevestigd in de Old Bakery aan de Dorpsstraat 73 in Zevenhuizen. Samen met Old Bakery en LÁbri Living & Brocante vormen wij een lifestyle winkel.

Bent u op zoek naar woonaccessoires, (klein-)meubelen, verven, groen en meer... passend in een sobere landelijke stijl? Dan kunt u bij mij prima terecht.

In de woonwinkel kunt u inspiratie opdoen en treft u een selectie aan van mijn aanbod op dit gebied. Heeft u aanvullende wensen in deze sobere landelijke sfeer, dan ga ik natuurlijk graag voor u op zoek.

Ik verwelkom u graag!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:        Gesloten 

Dinsdag:          10.00 - 17.30 uur

Woensdag:      10.00 - 17.30 uur

Donderdag:     10.00 - 17.30 uur

Vrijdag:            10.00 - 17.30 uur

Zaterdag:         10.00 - 17.30 uur

Zondag:            Gesloten

   

Bent u op zoek naar meubels, stoffering en accessoires die passen in een sobere, landelijke en stoere stijl? Voor ieders budget weet ik deze interieurbehoefte prima in te vullen! Lees verder ....

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van onder meer traditionele Italiaanse kalkverf in Nederland. Naast deze authentieke kalkverf  heeft Carte Colori ook andere verfsoorten ontwikkeld, zoals krijtverf, lakverf, projectverf, vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis. Deze verven zijn via mij verkrijgbaar. Lees verder ....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload